Librarie si anticariat on-line

SIMBOLUL PIERDUT de DAN BROWN

SIMBOLUL PIERDUT de DAN BROWN

An aparitie: 2009
Autor: Dan Brown
Categoria: Literatura Universala
Colectie: RAO CLASS
Domeniu: Thriller
Editia: I
Editura: RAO
Format: 20×14
Nr. pagini: 480

DESCRIERE:

Contactat de mentorul sau sa sustina o conferinta la Washington, cunoscutul profesor de simbologie, Robert Langdon, se trezeste prins intr-o intriga cu ecou planetar: dezvaluirea unui secret masonic ascuns cu dibacie de sute de ani, pune in pericol viata si siguranta celor apropiati si chiar intreaga ordine mondiala.
Cititorii “Simbolului Pierdut” vor strabate capitala SUA, coborand in subsolurile labirintice ale Capitoliului si vor ajunge chiar pe inaltimile Memorialului Washington, angajati intr-o cursa contra cronomentru, in care semnaturile si indiciile secrete se dezvaluie doar celor ce stiu sa priveasca adecvat.
Actiunea romanului se asambleaza urmand conventiile respectabile ale literaturii de gen: ramificatiile narative, aparent fara legatura, se dezvolta lent si abunda in rasturnari de situatie ca in final sa se impleteasca si sa intregeasca o imagine coerenta. Deznodamantul elegant ofera insa calitatea fundamentala a thrillerului istoric: plauzibilitatea.
Dincolo de reputatia autorului si a creatiilor sale care recomanda de la sine romanul, “Simbolul pierdut” isi recompenseaza cititorii prin zugravirea unei lumi fascinante: o lume in care cunoasterea isi dovedeste unitatea, in care stiinta moderna nu este decat o anamneza a intelepciunii stravechi, o lume in care conditia umana straluceste prin ceea ce are mai de pret: capacitatea de a simboliza si interpreta la cel mai profund nivel intregul univers. Fictiunea lui Brown este, in fond, o plecaciune admirativa in fata potentialului inteligentei omenesti.
“Acum imi dau seama ca adevaratul scop al piramidei masonice nu este acela de a dezvalui raspunsurile, ci mai degraba de a inspira fascinatie fata de ele.”
(Simbolul pierdut)

CARTEA ESTE IN STARE FOARTE BUNA, NEFOLOSITA, NOUA

PRET: 35 RON + TAXELE POSTALE

http://www.cartiregale.ro
TEL 0746407499c4c4f03330c1594985a8dd4c8947c8f4-5567021-700_700 de68d31c063aeb6e3e8d12a07fdff679-5567021-700_700

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: