Librarie si anticariat on-line

CARNATI. SALAMURI SI LEBER. PRODUCERE SI COMERCIALIZARE de FRANZ DOPPLER

 

Puteti achizitiona aceasta carte de la CARTI REGALE

Telefon: 0746.407.499, 0724.942.514

www.cartiregale.ro

 

Autor(i): Franz Doppler, Roman Eibensteiner

Editura: Mast

Anul apariţiei: 2009

Pagini: 144+ planse color (13 x 20 cm)

Preţ: 14 Lei

 

DESCRIERE:

Gata cu gustul de fabrica al produselor de serie: cartea va ofera cunostinte tehnice concentrate, indrumari practice si retete testate
pentru carnati, salamuri si leber cu o nota speciala!

     – Ghid pas cu pas
     – Sfaturi profesioniste de la macelarie
     – Retete clasice si noi.
     – Capitol pentru calcularea costurilor
    
Franz Dopller
Maestru macelar si pedagog, cu cursuri la Hohere Bundeslehr-und Forschungsanstalt Francisco Josephinum din Wieselburg,
si pasionat producator si reinventator de carnati.    

Cuprins :

Notiuni de baza pentru producerea de carnati si salamuri
Prelungirea duratei de viata a mezelurilor
Bruhwurst (carnati opariti)
Retete de Bratwursti opariti
Retete de Fleischwurst oparit sau prajit
Dauerwurst si Rohwurst
Retete de Rohwurst
Blutwursti si Rotwurst
Retete de Blutwurst si Rotwurst
Pate de ficat in membrana (Leberstreichwurst)
Retete de pate de ficat in membrana (Leberstreichwurst)
Siilzwurst (toba si piftie)
Reteta de Siilzwurst 
Pastete, pate si rulada
Retete de Pastete
Calculul costurilor

 

Cartea este in stare foarte buna, nefolosita.

 

Ne gasiti si pe Facebook: www.facebook.com/carti.regale

 

 CARNATI, SALAMURI, LEBAR (1)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Nor etichete

%d blogeri au apreciat asta: